About

Välkommen till sidan om Kontorsmaterial Skåne. Detta är en informationssajt om Kontorsmaterial i Skåne från Svenska Kontorsettan AB. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av Kontorsmaterial till Företag och föreningar i Skåne.

Så är ert företag beläget i Lund, Malmö, Svedala, Skurup, Ystad, Trelleborg, Landskrona eller någon annan stad i Skåne är ni mer än väl kvalificerade att få personlig service av oss på Kontorsettan.

Förutom denna informationssida driver vi även ett stort antal andra informationssidor som är intriktade mot mer specifika produkter. Bland våra sidor hittar ni bland annat, whiteboardpennor.n.nu, en sida som helt fokuserar kring whiteboardpennor och andra whiteboardrelaterade produkter till kontoret.  Vi har även en sida som informerar om kopieringspapprets fantastiska värld, kopieringspapper.eu.

På vår huvudsida kontorsettan.se hittar ni också en hel del matnyttig information om produkter för kontoret. Där finns också kontaktuppgifter till oss. Tveka inte att höra av dig till oss. Kontorsettan brinner för att hjälpa våra kunder och svara på alla tänkbara frågor gällande alla de produkter som behövs för att få ett kontor att fungera.

För att beställa några av våra vanligaste produkter ber vi er att besöka Kontorsettans Webshop.

Välkommen att kontakta oss redan idag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s